Saarikelon lomaosakeviikot

Yhdistyksemme omistaa kolme lomaosakeviikkoa Saariselällä ja tarjoamme niitä jäsentemme vuokrattaviksi.

Tietoja lomaosakkeista

Kiinteistö oy Saarikelon lomaosakeet sijaitsevat Saariselän keskustassa ja meidän yhdistyksemme käytössä ovat viikko 13 ja viikolla 49 kaksi eri huoneistoa. 

Käytössämme olevat mökit Kaamos ja Jänkä, sijaitsevat Saariselän keskustassa, osoitteessa Raitopolku 3, Saariselkä. 

Vuokrattavat huoneistot ovat kooltaan 54m2 ja molempiin huoneistoihin kuuluu 2 makuuhuonetta, sauna ja tupakeittiö. 

Makuupaikkoja ja astioita huoneistossa on yhteensä 5-6 henkilölle:

  • Makuuhuone 1: Parisänky
  • Makuuhuone 2: Kerrossänky sekä erillinen yhden hengen sänky
  • Tupakeittiössä on pitkä sohva, jota voi halutessa käyttää makuupaikkana, mutta huom! sohva ei ole levittyvä vuodesohva.

Vuokraan kuuluu astiat, petivaatteet (vuokraaja petaa sängyt itse saapuessaan), pyyhkeet, polttopuut ja loppusiivous. 

Huoneistossa on käytössä myös asianpesukone ja hiustenkuivaaja.

Poistuessa vuokraajan tulee ottaa vuodevaatteet pois, tiskata astiat, siivota tuhkat pois takasta, tyhjentää roskikset, viedä pullot pois ja täyttää polttopuukori. 

Lisätietoa mökeistä löydät osoitteesta: 
http://saarikelo.fi/ 

tai 

lähettämällä sähköpostia yhdistyksen omaan sähköpostiosoitteeseen:
raisionjhl+saarikelo@gmail.com 

Viikkojen hinnat ja ajankohdat

Lomaviikon hinta on 350€/viikko.

Anottavat viikot ovat

  • viikko 13 (huoneisto 405, Jänkkä) 23. - 30.3.2024
  • viikko 49 (huoneisto 404, Kaamos) 30.11.2024 - 7.12.2024
  • viikko 49 (huoneisto 405, Jänkkä) 30.11.2024 - 7.12.2024

Mökin avain on haettavissa lähellä sijaitsevan Holiday Club Saariselän vastaanotosta lomaviikkoa edeltävänä lauantaina klo 15 alkaen. 

Mökin luovutus tapahtuu lomaviikon lauantaina klo 10 mennessä, jolloin avan palautetaan Holiday Club Saariselän vastaanottoon.

Yhdistyksen hallitus ilmoittaa Saarikeloon etukäteen niiden jäsenten nimet, jotka ovat vuokranneet mökit ja hakevat avaimet vastaanotosta. Näin vältymme väärinkäytöksiltä.

Lomaosakeviikon anominen ja vuokraus

Mökin viikot jaetaan lomakausittain ja mökin vuokra-aikaa tulee anoa vuosittain tällä sivulla olevalla lomakkeella viimeistään 31.7. mennessä. 

Vuokralaiset arvotaan hallituksen elokuun kokouksessa ja voittajille ilmoitetaan asiasta välittömästi. 

Arvonnassa etusijalla ovat Saariselän lomaosakkeen ensikertalaiset ja heidän jälkeensä ne, joita arpaonni on vähiten suosinut. Mikäli viikolle ei ole muita kiinnostuneitä voivat myös aiemmin mökin vuokranneet saada sen uudelleen käyttöönsä. 

Voit saada vuokrattavaksi vain yhden viikon lomakaudessa. Mikäli muihin viikkoihin ei kuitenkaan ole hakijoita, olemme yhteydessä sinuun ja voit halutessasi vuokrata myös toisen viikon lomakauden aikana.

HUOM! Sofian tuvan vuokraaminen ei ole mitenkään yhteydessä Saarikelon lomaosakkeiden vuokraukseen, eikä aiempi Sofian tuvan vuokraus vaikuta arpaonneen.

Lomaviikon maksu ja peruutus

Arvonnan jälkeen yhdistyksen hallitus ilmoittaa onnekkaille varauksesta mahdollisimman pian. Ilmoituksen yhteydessä jäsenelle ilmoitetaan myös maksutiedot ja muita käytännön asioita. 

Ilmoituksen jälkeen vuokralaisella on 2 kuukautta aikaa maksaa lomaviikko. Eräpäivä ilmoitetaan erikseen joka vuosi. Jos vuokraa ei maksa eräpäivään mennessä, viikko vapautuu seuraavalle kiinnostuneelle.

Mikäli sinulle tulee este ja haluat perua varauksen voit sen tehdä vähintään 5 viikkoa ennen varaamaasi mökkiviikkoa ja saat vuokran takaisin kokonaisuudessaan. Peruutuksen jälkeen palautamme sen ilmoittamallesi pankkitilille mahdollisimman pian.

Jos peruutat varauksen alle 5 viikkoa ennen mökkiviikkoa, pidätämme summasta 100€. Mutta, mikäli yhdistyksen hallitus onnistuu hankkimaan peruutetulle mökille uuden vuokralaisen, palautamme summan kokonaisuudessaan. 

Lomaosakeviikon anomuslomake

Tällä lomakkeella voit anoa lomaviikkoa. Lähetäthän anomuksen viimeistään 31.7. mennessä. Tämän jälkeen tulleet anomukset eivät ole mukana arvonnassa.

Haen viikkoa (voit valita useamman vaihtoehdon)

Tieto varauksesta ilmoitetaan ensisijaisesti sähköpostilla, joten ilmoita sähköpostiosoite, jota luet säännöllisesti - tai, jos käytettävissäsi ei ole sähköpostia, ilmoita puhelinnumero, johon tieto voidaan toimittaa.